Кращі ресурси YouTube для вивчення англійської мови

Використання відео потужностей Інтернету – це чудовий, новий та безкоштовний спосіб вивчення мови. Тоді чому б не йти в ногу з часом? Ігнорувати такі можливості, які відкриває нам цей світ, було б просто безглуздо. Проте, часом непросто знайти те, що треба у тенетах мережі, тому Вашій увазі невеличка підбірка каналів на YouTube від нашого викладача Стаса Поліщука.

1) British Council | LearnEnglish

Це офіційний канал Британської ради. Ресурс, на якому можна знайти цікаві та пізнавальні відео груповані тематично (лексика, граматика) та за рівнями складності.

2) bbc learning english

Потужний медіа ресурс Британської Телерадіомовної Корпорації, спрямований на вивчення англійської мови. Креативний та професіональний підхід авторів, забезпечив їхнім навчальним матеріалам неабиякий успіх. Тут Ви можете знайти відео на будь який смак: від фразеологізмів до правил вимови.

3) VOA Learning English

Якщо ви замислювались над питанням різниці Американської та Британської англійської то цей канал для Вас! Тут Ви знайдете лексику та граматичні конструкції, здебільшого притаманні мовцям Нового континенту.

4) JamesESL English Lessons

Якщо нетрі граматики залишаються непролазними, а дрімучі хащі слів Вас і далі збивають на манівці, демотивуючи вивчення мови, то Вам сюди! Цікавий та оригінальний підхід автора зібрав 377 745 підписників.

5) The White House

Для тих хто подолав свій граматичний Рубікон та покорив Еверест англійської лексики, однак все ще відчуває брак у практиці цих мовних аспектів, стануть у нагоді будь які ресурси, що пов’язані з живою мовою, не адаптований матеріал на кшталт фільмів, музики або ж канал Білого Дому, де ви знайдете не лише оригінали промов президентів США, але й цікаві відео на різну тематику.