Літо з KI School: що було і чого очікувати

5-6.07 event

Команда KI School пересвідчилася, що за один літній місяць можна реалізувати чимало цікавих проектів. Що ж нам вдалося зробити…

Crash-курси іноземних мов. Протягом червня у нас навчалися групи з вивчення англійської, німецької та польської мов. Студенти оцінили переваги інтенсивного навчання та зуміли засвоїти програму своїх рівнів за максимально короткий термін. Заняття відбувалися з понеділка по п’ятницю, по 2 на день. Тривалість одного заняття – 1 год. 30 хв. Щоп’ятниці у студентів була можливість додатково відвідувати розмовні спецкурси. До вашої уваги невелика інфографіка про роботу викладачів англійської мови протягом літнього crash-курсу:

Звіт червень

Соціальні проекти. У червні команда KI School провела заключний майстер-клас у рамках популяризаційно-освітнього проекту з розвитку сільського туризму у селі Урич (Сколівський р-н Львівської обл.). Тема: “Ефективна реклама — як отримати більше туристів”. Як результат цих навчальних зустрічей, кілька місцевих власників садиб уже пропонують туристам свої послуги.

Ми створили соціальний проект із популяризації гірського туризму. У Львові були проведені кілька майстер-класів щодо можливості відпочинку у карпатському регіоні. Особливо цікавими такі заходи були для мандрівників, які тільки відкривають для себе переваги відпочинку в горах.

DSC07604Навчальна подорож. Першу частину освітнього літа ми завершили навчальною програмою “Weekend у Карпатах”. Вихідні 5-6 липня були багатими на цікаві навчальні та відпочинкові заходи. Учасники міні-кемпу були поділені на групи за рівнем знань. Кожна з цих груп працювала за спеціальною навчальною програмою – “Eating Out” (A1) та “English Tenses” (B1). У суботу та неділю після завершення англомовного блоку програми студенти взяли участь у двох майстер-класах (сфери: конфліктологія та подорожі). Також учасники кемпу брали участь в екскурсіях, дегустували мінеральні води, виконували фізичні вправи на свіжому повітрі, переглядали короткометражки та насолоджувалися цікавим спілкуванням.

DSC_4594

DSC_4406

DSC_4417

Що далі? За схожим сценарієм плануємо працювати і в другій половині літа. 14 липня стартує липневий інтенсив з вивчення англійської, німецької та польської мов. Проводитимуться додаткові спецкурси та організовуватимуться освітні вікенди. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та повідомленнями у соціальних мережах.

Зробимо літо корисним!